Over ons

Tweedehands-iphone-kopen.nl is een onderneming gespecialiseerd in het in- en verkopen van tweedehands iPhones, of het nu gaat om een oud model of de nieuwste modellen, wij hebben alles in huis en altijd op voorraad, inclusief alle bijbehorende accessoires. Zoek dus niet verder! 

 

Door onze standaard garantie van 12 maanden en snelle service zijn honderden klanten u voorgegaan. 

 

De telefoons die wij leveren zijn een stuk goedkoper dan een nieuwe of refurbished iPhone, het verschil is groot, bekijk onze prijzen en oordeel zelf! 

 

 

Laagste Prijs Garantie!

 

Doordat wij het totaalpakket bieden hoeft u niet verder te zoeken. Uiteraard staat het u vrij om verder te kijken, maar wij zijn de enigste in Nederland met de Laagste Prijs Garantie. Vindt u ergens anders een toestel goedkoper, dan passen wij onze prijs hierop aan, simpel toch?* 

 

Alle tweedehands iPhones worden grondig door ons getest en worden simlockvrij, eventueel met nieuwe onderdelen verzonden, zodat u er nog jaren plezier van kunt hebben. Alle toestellen zijn van een B klasse, dit betekent dat de toestellen lichte gebruikerssporen hebben en geen diepe krassen.

 

Benieuwd naar een tweedehands iPhone van Tweedehands-iphone-kopen.nl? Probeer het eens uit, velen zijn u al voor gegaan en zijn niet teleurgesteld.

 

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*de laagste prijs garantie geldt niet voor acties en “overstock” aanbiedingen van andere aanbieders.