SE 64GB SpaceGrey

- Gegarandeerd de laagste prijs;
- Hoogwaardige service met goede en duidelijke garantie voorwaarden;
- 1 jaar garantie (zie voorwaarden) en retourneren binnen 14 dagen;
- Snelle levering aan huis.
€ 150,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
SE - 64GB - SpaceGrey

1. Refurbished toestellen


Onze iPhones zijn volledig functionele refurbished toestellen en hebben geen drastische reparaties ondergaan. Onze toestellen worden voor verkoop gecontroleerd op correcte werking. Hierbij garanderen wij dat het logicboard 100% werkend is. Onze toestellen bestaan in vrijwel alle gevallen uit 100% originele onderdelen.

 


2. Kwaliteit van de toestellen


Onze toestellen worden voor verkoop gecontroleerd en indien nodig gerenoveerd. Echter, zien niet alle toestellen er cosmetisch hetzelfde uit. Derhalve, bieden wij onze toestellen aan in 3 verschillende condities. We leggen graag de verschillende condities uit zodat je precies weet wat je kan verwachten bij het bestellen van een refurbished toestel.

 


2.1 Zo goed als nieuw


Toestellen met de conditie ‘zo goed als nieuw’ zien er in eerste instantie uit als nieuw, maar kunnen in enkele gevallen zeer beperkte gebruikerssporen bevatten.

 


2.2 Lichte gebruikerssporen


Toestellen met de conditie ‘lichte gebruikerssporen’ hebben lichte zichtbare gebruikerssporen. De meeste gebruikerssporen bevinden zich op de behuizing, waarbij het scherm in de meeste gevallen krasvrij is. Echter, kan het voorkomen dat het scherm zeer lichte oppervlakkige krasjes bevatten.

 


2.3 Meerdere gebruikerssporen


Toestellen met de conditie ‘meerdere gebruikerssporen’ hebben meer gebruikerssporen dan de andere toestellen. Gebruikerssporen kunnen aanwezig zijn op de behuizing als op scherm.

 


3. Overige voordelen


Bij het aanschaffen van een refurbished toestel, garanderen wij ook een adequate after service. Verder bieden wij u ook de volgende voordelen:
 • Gegarandeerd de laagste prijs;

 • Hoogwaardige service met goede en duidelijke garantie voorwaarden;

 • 1 jaar garantie (zie voorwaarden) en retourneren binnen 14 dagen;

 • Snelle levering aan huis.


 • Meer informatie
  Gewicht113 gram
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:SE 64GB SpaceGrey
  Uw waardering